Valmennusseminaari

Mikko & Minni ProAm-kisan yhteydessä järjestetään seurojen juniorivalmentajille luentoja, jossa ensimmäisenä vuotena tieto-taitoa olivat  Mikko Ilosen lisäksi jakamassa Suomen menestyksekkäin valmentaja Timo Rauhala ja urheiluun erikoistunut OMT-fysioterapeutti Martti Alanko. 

”Suomalaiseen juniorityöhön tarvitaan varoja, jotta menestystä voidaan saada jatkossakin perheiden taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Intohimoa ja rakkautta lajiin omaavat juniorit pitää saada pysymään lajin parissa, ja seurojen tulee pystyä tarjoamaan ammattitaitoista valmennusta ja opastusta junioreilleen”, Minea Blomqvist-Kakko sanoo.

Päämääränä on saada lajin pariin lisää lapsia ja enemmän resursseja seuratyöhön. Tavoite on tehdä tapahtumasta perinne, jossa Suomi-golf kokoontuu kerran vuodessa yhteen vaihtamaan ajatuksia ja tarinoita hyväksi havaituista toimintamalleista ja lajin kipukohdista.

Golfin juniorityöhön panostaminen poikii usein hedelmää vuosikymmenien ajan, sillä golfista voi muodostua läpi elämän kestävä harrastus lapselle.

”Olen todella kiitollinen omista juniorivuosistani lajin parissa. Haluan jakaa golfin ilosanomaa ja viestiä siitä, kuinka hieno harrastus golf lapselle on”, Minea Blomqvist-Kakko sanoo.

Mikko Ilosen kokemukset ovat olleet hyvin samankaltaisia.

”Golf on antanut minulle paljon. Nyt on aika antaa takaisin”, Ilonen sanoo.