M&M Fund

M&M Fund

ESITTELY

Vuonna 2019  Mikko Ilosen ja Minea Blomqvist-Kakon perustaman rahaston tarkoituksena on tukea golfseurojen juniorityötä, lasten harrastamismahdollisuuksia, tarjota laadukasta valmennusta kilpapelaajille sekä kehittää suomalaisen golfvalmennuksen resursseja. 

Rahaston pääoma kerätään mm. lahjoituksin, tapahtumia järjestäen, huutokaupoilla ja erilaisilla tempauksilla. Tarkoituksensa mukaisesti rahasto voi jakaa vuosittain eri suuruisia stipendejä.

TARINAMME

Juniorigolfin kehittäminen on meille sydämen asia. Juniorityöhön panostaminen poikii usein hedelmää vuosikymmenien ajan, sillä golfista voi muodostua läpi elämän kestävä harrastus. Kaikille se polku ei vie ammattilaiskentille asti mutta tärkeä harrastus antaa liikkumisen iloa, uusia taitoja, sosiaalisia kontakteja, rakentaa hyvää arvomaailmaa elämään ja luo elämän kestäviä ystävyyssuhteita. 

Rahaston perustajilla Mikko Ilosella ja Minea Blomqvist-Kakolla on tästä omakohtaisia kokemuksia.

”Olen todella kiitollinen omista juniorivuosistani lajin parissa. Haluan jakaa golfin ilosanomaa ja viestiä siitä, kuinka hieno harrastus golf on lapselle. Olen äärimmäisen kiitollinen jokaiselle valmentajalleni niin juniorivuosilta kuin ammattilaisuraltani. Valmentajat ovat erittäin tärkeässä roolissa motivoiden, haastaen ja uskoen urheilijaan. ”, kertoo Minea Blomqvist-Kakko.

Mikko Ilosen kokemukset ovat olleet hyvin samankaltaisia. ”Golf on antanut minulle paljon. Nyt on aika antaa takaisin” Mikko Ilonen sanoo.

MITÄ NYT

M&M Fund järjestää vuosittain ainutlaatuisia tapahtumia yhteistyössä Suomen parhaiden kilpapelaajien ja valmentajien kanssa. 

2020 Pro-Am Pickala Golfissa 22.9.20

ARKISTO

SÄÄNNÖT & HOITOKUNTA

SÄÄNNÖT

HOITOKUNTA

Minea Blomqvist-Kakko, puheenjohtaja
Mikko Ilonen
Albert Eckhard
Peter Erofejeff 
Roope Kakko 
Juha Juvonen 
Teemu Laakso 

SLOGAN  

YHTEYSTIEDOT

M&M FUND

Minea Blomqvist-Kakko, puheenjohtaja
minni@mrgolfschool.fi
p. 040 550 0772

MEDIAPANKKI